حمایت مالی مؤسسه‌ی DAAD آلمان از همکاری سه‌جانبه‌ی بین‌المللی دانشگاه‌های شیراز، صنعتی درسدن آلمان و Stellen-Bosch آفریقای جنوبی

مؤسسه‌ی تبادلات آکادمیک DAADآلمان با حمایت مالی از پروژه‌ی مشترک دانشگاه‌های صنعتی درسدن آلمان، شیراز و   Stellen-Bosch آفریقای جنوبی موافقت کرد. اعتبار این طرح که به‌مدت دوسال برنامه‌ریزی شده و به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد، 150 هزار یورو است و مدیر پروژه، پروفسور اریک شوپ از دانشگاه صنعتی درسدن است. از دانشگاه شیراز،‌ آقایان دکتر صفوی و دکتر سلیمی با این پروژه همکاری دارند.

گفتنی‌ست، پروفسور شوپ تاکنون دو برنامه‌ی آموزشی مشترک میان دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی درسدن، با عنوان «همکاری مشارکتی مجازی»، با حضور بیش‌از ۴۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی از دو دانشگاه، در دوسال گذشته برگزار کرده است. همچنین، ایشان در آبان‌ماه سال گذشته، در قالب فرصت مطالعاتی،‌ برای مدتی در شیراز حضور یافت. بخش دوم سفر فرصت مطالعاتی ایشان به دانشگاه شیراز نیز که قرار بود در اسفندماه سال ۱۳۹۸ آغاز شود، به‌دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور به تعویق افتاد.

international-relations-1600x600-1.jpg